За продажба Двустаен, In el Ahyaa area, Red Sea, Египет, El Asmaileya

За продажба - Cod. 37147

  • Типология: Двустаен
  • Област: 102 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Този имот е започнал с изграждането на голяма земя с частен плаж, в тихия квартал Ел Ахяа. Курортът ще бъде завършен 2-3 години. Този апартамент разполага с две спални и две бани, голям хол и два балкона. Единият със страничен изглед към морето, другият планински изглед, за да се отпуснете на балкона и да видите залез в пустинните планини. Удобствата са всичко, което очаквате от петзвездния курорт: няколко басейна, ресторант, магазини, аптека, фитнес зала, уелнес. В най-близкия град се намират нощни клубове, кафенета, супермаркети. Голф клуб Ел Гуна на 25 километра. Град Хургада (Дахар на 7 км). Такси услуга пред сградата. Всички обиколки и дейности, които се предлагат от нашия туристически пътеводител.
Плащанията могат да се разпределят в 10% авансово плащане, 20% при подписване на договора и 70% по време на строителния процес. Този имот ще бъде завършен за 2 - 2,5 години. Плащане в брой с отстъпка (попитайте за всички цени на различните апартаменти и дуплекс в нашия офис: Giftun Real Estate.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB