За продажба Едностаен, Hurghada, Red Sea, Египет, Sky El Gandoul Resort, Intercontinental Area

За продажба - Cod. 37047

  • Типология: Едностаен
  • Област: 79 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Просторен апартамент с 1 спалня, слънчев балкон с гледка към басейна на тихо място с красив басейн и градини за продажба! Само на 5 минути пеша от морето и великолепния плаж в един от най-красивите райони на Ван Хургада, "Интерконтиненталната зона" непосредствено след Мамша. Тихо и добре поддържано местоположение, европейски квартал, страхотно комбинирано обслужване с 24 часа обслужване и охрана. Ново, всички нови и модерни оборудвани с европейски стандарт. Предлагат се и други апартаменти с различни размери с изглед към морето или басейна.

Покупната цена включва пълния интериорен дизайн на апартамента с висококачествени съвременни материали: плочки, врати, прозорци, парапети за балкони, напълно оборудвани бани, стени и тавани (ексклузивни мебели). За около 6 000 евро, целият апартамент може да бъде модерно и висококачествено обзавеждане, включително мебели и кухня с електрически уреди. Радваме се, че посредничим с компетентните производители на мебели.

"Sky El Gandoul Resort" е чудесно ново комфортно, тихо и много модерно и висококачествено проектирано. Хотел Intercontinental Area се намира на брега на морето, само на 10 минути от центъра на Хургада, както и от летището. Най-близкият супермаркет "Carrefour" е точно зад ъгъла, а най-големият търговски център "Senzo Mall" е само на 5 минути. Плажът "Плаж №. 9 'е точно срещу нас и пеша за 5 минути. Това е един от най-красивите плажове в Хургада, много просторен, плосък и пясъчен склон: идеален за деца и за ентусиасти по плуване.
разни
"Sky El Gandoul Resort" предлага 24-часов сервиз както в хотела. Рецепция, поддръжка на басейн и градина, почистване на апартаментите при поискване и при поискване, апартаментът се наема и от собственика! ОЩЕ ИНВЕСТИЦИОННА ВЪЗМОЖНОСТ! Европейска грижа на място.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB