За продажба Вила, Hurghada, Red Sea, Египет, Mubbarak 6

За продажба - Cod. 38069

  • Типология: Вила
  • Област: 800 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Става въпрос за половината от двойната вила. Изцяло ограден с метална ограда от около 700 м2, облицован с плочки и зелени ивици, храсти и дървета. В градината има голям плувен басейн, както и редица седалки с фиксирани дървени чадъри. Зад басейна има голяма беседка. Освен това в градината има половин отворен, но покрит гараж с плъзгаща се врата. Зад къщата има достъп до съвместно техническо помещение с водни помпи и сушилня за водолазно оборудване. В градината се изплаква екипировка за гмуркане.
Достъпът до къщата се осъществява чрез голяма стъклена врата с оградена желязна ограда. Зала с естествен камък и стълбище към 1-ви етаж. Вратата за достъп до голямо складово помещение под стълбите, където има пералня. Входна врата в апартамента. Апартамент на долния етаж с площ от 100м2, 2 спални, 1 с голям килер и сейф. Голяма баня, красиво облицована с плочки, с тоалетна, отделен душ, мивка и джакузи. Американска кухня с голям хладилник и електрическа печка с фурна. Всекидневна с телевизор с плосък екран. Всички стаи са с климатик. Всички подове от естествен камък.
 
Чрез стълбището в залата на първия етаж, същият апартамент е описан по-горе.
 
Чрез стълбите в залата на първия етаж стигате до голямата покривна тераса от 100 м2, с отделна баня с душ, тоалетна и мивка. Отделен котел за тази баня. На покривната тераса е покрито с мрамор изградено луксозно джакузи за 4 души. Покривната тераса е напълно облицована с естествен камък.
2 големи сателитни чинии на покрива над терасата. (Те не са на терасата на покрива, а на покрива отгоре).
Цялата земя в пълна собственост. Външните стени изискват нова работа с гипс / боя в момента. Това все още се прави от мен за продажба.
Цялото е доставено напълно обзаведено, с всички електрически съоръжения до и включително кърпи. Само личните вещи все още се отстраняват.
Изцяло прехвърляеми.
 
Цената за цялата сума е € 145000 = Банковите транзакции могат да преминат през нотариус от Холандия чрез сметка на трета страна, след което нотариусът прехвърля тази сметка, след като всички документи са били уредени в Египет.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB