Под наем Двустаен, Sahl Hasheesh, Hurghada, Египет, El andalous

Под наем - Cod. 26487

  • Типология: Двустаен
  • Област: 120 m²
  • Номер на стая: 1,2,3
  • Етаж: 1,2,3

Апартаментите под наем на брега на Червено море, Египет, Хургада, Сал Хашиш областта.
Сал Хашиш (Сал Хашиш) - елит на Червено море крайбрежието на Хургада, Египет на. Инфраструктурата на района е уникална, тя включва настаняване, луксозни апартаменти, плаж, пристанище, централния площад каскадни фонтани, развлекателен кът с ресторанти, барове и магазини.
Апартаментите са разположени в най-развитата част на Сал Хашиш на първа линия. Комплексът разполага с два басейна, добре оборудван плаж, кафенета, градини, магазини. На територията на страната, с денонощна охрана.
Външен вид: Дневна, кухня-студио, два (или един) спалня, две (или един), баня с душ, балкон с изглед към морето. Апартаментите са оборудвани с всичко необходимо за комфортен престой: мебели, уреди (хладилник, пералня, миялна машина, LCD телевизор и радио, домакински уреди, съдове, спално бельо.
Разходите за отдаване под наем на месец - 900 USD условие за дълъг престой - отстъпка! Той може да заеме по-кратък период от време - един ден, една седмица, две седмици.
Наем на апартамент - това е една чудесна алтернатива на туристическата останалото! Ние можем да ви помогне да закупят билет на летището Strete хартата, уреждане на всички кажа и да се покаже, се срещнахме рускоговорящите таксиметровите шофьори, за да помогнете да се адаптират.
Напиши или ни се обадете - за всички отговори на въпросите си

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB