За продажба Едностаен, Hurghada, Hurghada, Египет, Al Ismaileya, Hurghada 2, Red Sea Governorate,

За продажба - Cod. 41737

  • Типология: Едностаен
  • Област: 36 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 4

Великолепно обзаведено студио в Tiba View.
Защитете се от инфлация: инвестирайте в недвижими имоти
Просторно и светло студио с балкон и гледка към плувните басейни, разположено на 4-ти и последен етаж на Tiba View, жилищен комплекс, разположен в най-бързо развиващия се и развиващ се район на Хургада, на 5 минути с кола от Ел Гуна.
Студиото с площ 36 м2 е климатизирано и напълно обзаведено и оборудвано готово за нанасяне, с хладилник, плоскоекранен телевизор със сателитни канали, фурна, пералня, и разполага с всекидневна с отворена кухня, кът за сядане, самостоятелна баня и тераса. Сградата разполага с асансьори и частна охрана 24/7, 5 басейна, аквапарк, кафе/ресторант, супермаркет и Wi-Fi във всеки апартамент.
Плажът е на 5 минути пеша и входът до плажа е безплатен. Пред комплекса има директен градски транспорт до пазара, в централния квартал на Дахар.
Студиото е идеално за инвестиция, поради нарастващия ръст на недвижимите имоти в района, или ако желаете отдаване под наем или дори като постоянно жилище.
Хургада е известна със своите кристално чисти води, където можете да се гмуркате сред екзотични риби и корали от всички цветове, както и други водни дейности, като сърф или скай-сърф.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB