За продажба Двустаен, Sharm, Sharm El Sheikh, Египет, Domina Coral Bay

За продажба - Cod. 42258

  • Типология: Двустаен
  • Област: 50 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Таймшер в Domina Coral Bay, Шарм Ел Шейх (Египет)

ДВА АПАРТАМЕНТА ЗА ПРОДАЖБА (€ 8400)


Продавам 2 отделни недвижими имоти, по 25 кв. м. и по 3 легла всяка в прекрасния курорт Domina Coral Bay в Шарм ел Шейх, на красивия коралов риф на Червено море. Двата апартамента се намират на 1-ви етаж в блок 55, на около 200 м от плажа, имат самостоятелни входове, но комуникират и чрез врата.

Състоят се от голяма спалня в мавритански стил и голям разтегателен диван, с балкон с изглед към морето. Курортът предлага безкрайни възможности за отдих, почивка, развлечения, спорт и уелнес, ресторанти с различни международни кухни.

Кодът на периода Domina е 25 (еквивалентен на номера на седмицата от годината). Седмицата на Domina продължава от събота до събота; пример за 2022 г., 18-24 юни.
Закупуването на 2 таймшера е извършено през 2002 г., договорът е валиден за 90 години.

Има годишни такси за етажна собственост, но ако не използвате седмицата си, не плащате нищо („без използване, без плащане“). За да се възползвате от седмицата, цената на хотела се заплаща годишно (около 350 евро на година). Няма такси за поддръжка. Можете да размените седмицата в Domina Coral Bay с други седмици в същата структура или структурите на веригата Domina, или чрез веригата RCI, както в Италия, така и в чужбина.

Промяната на собствеността върху апартаментите в Domina Coral Bay не изисква нотариален акт и се управлява от Domina, като разходите се поемат от купувача (приблизително 940 евро).
След извършване на плащането прехвърлянето трябва да бъде съобщено на фирма "Domina Vacanze", която ще извърши смяната на собствеността.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB