За продажба Едностаен, Coral Bay, Sharm El Sheikh, Египет, PO BOX 74

За продажба - Cod. 24922

  • Типология: Едностаен
  • Област: 55 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 2

Студио в Coral Bay, Шарм ел шейх.

Втори етаж апартамент напълно обзаведен в прекрасен хотел: Domina Coral Bay Resort на няколко километра от летището и центъра на курорта Шарм ел-Шейх.

Единицата за продажба е 55 кв.м. на втори етаж в комплекс в стила мавритански помещава в автентична оазис на буйна растителност. Състои се от просторна и светла masterbedroom, допълнителен разтегателен диван за общо 4 легла, антре, самостоятелен санитарен възел и тераса с прекрасна гледка към залива, от най-високата част на курорта. Имотът е снабден с климатик, сателитна телевизия с международни канали, телефон с директно избиране, safebox.

Domina Coral Bay Ressort насладите 1,8 мили от златист пясък, постоянно окъпани в слънчева светлина, най-красивите морски бряг на Червено море. Заливът е защитен от коралов риф в извънреден Национален морски парк Рас Мохамед. Прозрачните води и синьо, които се показват риби и корали. Плажът, оборудван с шезлонги, плажни кърпи и мокро услуга, също така предлага най-добрия плажен волейбол и плажен футбол района. Анимация щаб ежедневно организира турнири по пясъка и фантастични страни. Кейове и пасажи, посветени позволяват на туристите да стигнат до морето през бариерата, без да ходи по корали, повреждане.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB